If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
на диагностика що да не като ги направи... на буст метър 100%
Ми щот датчика отчита до 1.5 няма как да покаже по-голяма стойност!
С бустметър е ясно........
Но ако на колегата с проблема му изписва 1700мб. например, значи турбината не му надува както трябва и проблема може да е съвсем другаде.....
А и в темата не е споменато какви грешки е записала колата!
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
грешките които изписа,са дебитомер,но проблема с него се реши ,,някои е обарнал буксата,,..след като е поставена вече правилно не го дава като грешка...
грешките които изписа,са дебитомер,но проблема с него се реши ,,някои е обарнал буксата,,..след като е поставена вече правилно не го дава като грешка...
Как засекохте 1.7-бара?
И писал си, че компа спира горивото и колата забива: При тва положение не изписва ли някаква грешка?
sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
ми....дава грешка мап сензор ,,мисля че беше,,,,,но след като я закачаха,,,след това нее закачана повече...според мен има вероятност да е от дебитомер,,,да сее скапал при обратното сварзване на буксата...?
ми....дава грешка мап сензор ,,мисля че беше,,,,,но след като я закачаха,,,след това нее закачана повече...според мен има вероятност да е от дебитомер,,,да сее скапал при обратното сварзване на буксата...?
ПРЕНАДУВА,,,точно това ми каза компютарджията....и какво трябва да се ремонтира в такав случаи?и каде е основния проблем,,,в геометрията ли,,,или в дебитомера...или в двете?
ПРЕНАДУВА,,,точно това ми каза компютарджията....и какво трябва да се ремонтира в такав случаи?и каде е основния проблем,,,в геометрията ли,,,или в дебитомера...или в двете?
в геометрията, дебитомера не играе роля при теб за надува
в геометрията, дебитомера не играе роля при теб за надува
И да добавя, дебитомерът(MAF) не мери налягането. Мери го МАР-а, а дали заводския на тази кола може да отчете такива стойности, да кажат по-запознатите.
И да добавя, дебитомерът(MAF) не мери налягането. Мери го МАР-а, а дали заводския на тази кола може да отчете такива стойности, да кажат по-запознатите.
точно че по новите коли като комп дебитомера играе важна роля в всичко, мапа е само да спре когато трябва...
МАП-а спира на 1,7 бара .мерено е многократно...а че дебитомера играе важна роля,много е верно.проблема е решен с дебитомер на бош,и после пален форсаж и турбото проработи перфектно,,сега се изрязва до 5500 об в движение...но от 5200 до 5500 свети дюза незнам нормално ли е ?
Comment